Job 3 van 14


Report this listing

Solliciteren



Keukenmedewerker Brasserie | Brakel


Functie

Wat zullen jouw taken zijn als keukenmedewerker?
  • Je staat in voor de koude of warme kant, afhankelijk van jouw ervaring en kennis
  • Je staat in voor de mise-en-place
  • Je maakt salades, tapas, desserts
  • Je werkt de borden af
  • Je staat in voor een vlotte service
  • Je laat de keuken netjes achter


Bedrijfsinformatie
Onze klant biedt een Frans-Belgische brasseriekeuken met wereldse invloeden.

Jouw profiel

Wie zoeken we voor deze vacature?
  • Bij voorkeur heb je al enige ervaring, maar dit is geen must
  • Je hebt affiniteit met lekker eten
  • Je kan werken van vrijdag tot maandag, in de zomer tot dinsdag
  • Er kan gewerkt worden met service coupé of doorlopend in de zomermaanden
  • De goederen ontvangen en controleren
    De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer
  • Gerechten bereiden: Andere wereldspecialiteiten
  • Gerechten bereiden: Regionale specialiteiten
  • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...)
  • De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
  • De ingrediënten doseren en mengen
  • Een soort product bereiden: Vis, zeeproducten
  • Een soort product bereiden: Vlees
  • Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
    Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
  • Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
    Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
  • Een soort product bereiden: Sauzen
  • Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
  • Groenten en fruit wassen en schoonmaken
  • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
  • Een soort product bereiden: Nagerechten, ijs

Aanbod

Wat bieden we jou voor deze job?
  • Een deeltijdse of voltijds contract
  • Correcte verloning € 14 - € 16
  • Ecocheques en km-vergoeding
  • Interne opleiding

Solliciteren

LISA SEYNAEVE
003256240940

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht